top of page
REIKI HEALING

Mikao Usui

Reiki har sin opprinnelse  fra Japan, på slutten av 1800 tallet. Den ble oppdaget og formidlet videre av den japanske healeren Mikao Usui (1862-1926), som han fikk kanalisert i 1922. 

Mikao-Usui.jpg

Hawaio Takata (1900-1980), tok reiki med seg hjem til Hawaii, etter selv å ha blitt behandlet på en reikiklinikk i Tokio. Hun utdannet 22 reikimestere som bidro til at reiki nå er utbredt over hele verden.

Hawaio Takata.jpg

Hawaio Takata

Chakras.png

HVA ER REIKI

Reiki betyr « universell livs energi» og hjelper oss på en helhetlig (holistisk) måte, der alt henger sammen med alt. - En høyfrekvent energi som finnes i oss og rundt oss og som kan aktiveres i oss alle.

 

Reiki er en alternativ behandlingsform som møter oss akkurat der vi er, på alle plan, uansett hva behovet for hjelp er, på det fysiske, mentale, emosjonelle, sosiale, eller på et åndelige plan.

 

Reiki har positiv innvirkning på alle livets områder, det hjelper kroppen til å slappe av, bringe harmoni og balanse, i kropp, sjel og sinn.

 

Reiki er like mye en forebyggende behandlingsform,

som en metode for å heale kroppen.

 

Reiki er en enkel og perfekt teknikk, der du bruker hendene til å la energien flyte. En teknikk som virker.

Meditation Class

HVA HJELPER REIKI FOR

Reiki hjelper deg først og fremst til å ta vare på deg selv, ved å gi Reiki til deg selv (egenbehandling). Det er en enkel metode og du bruker ikke av din egen energi. Filosofien ar at du skal kunne hjelpe deg selv. Mange av våre fysiske plager har sitt opphav i stress og bekymringer. De vanligste erfaringene er at Reiki reduserer stress og uro. Når vi først har funnet roen, er kroppen istand til å heale seg selv. Når stress og sinne avtar, øker gleden, vi har færre bekymringer og vi takler alt mye bedre.

 

Reiki jobber på cellenivå, styrker immunforsvaret, muskler, organer, vev og skjelett.

 

Reiki hjelper mot depresjon og angst, samt utmattelse og søvnforstyrrelser. Du kan aldri feilbehandle eller overdosere noen med Reiki.
 

Reiki kan bare virke positivt. Noen ganger kan det gi fysiske eller følelsesmessige reaksjoner og utrenskninger, men det er ikke skadelig.
 

Reiki kan kombineres med andre behandlingsformer, kan minske bivirkninger og støtte kroppen maksimalt, som f.eks. reduserer uønsket effekt av kjemoterapi. Det er ikke lov å stille diagnose. 
 

Dersom en føler at reiki ikke virker på et bestemt problem, er det forti det ofte er en større ubalanse i kroppen og reiki healer i prioriterings rekkefølge. Også sykdommer eller ubalanse  som kroppen enda ikke har oppdaget. Der forfallet av kroppen er kommet langt og følger en naturlig utvikling, vil Reiki lindrer smerte og redsel og forberede oss på reisen.

HVORDAN BEHANDLINGEN FOREGÅR 
Selve behandlingen foregår ved at du legger deg godt tilrette på en behandlingsbenk med klærne på, får et teppe over deg og en pute under hodet. 

 

Rommet fylles av en deilig avslappende musikk, som hjelper deg til å slappe helt av. Så går jeg igang med selve Reikien.

 

Jeg plaserer hendene mine på forskjellige chakra punkter, først over ansikt og hode, så fremsiden av kroppen og så baksiden av kroppen. Kroppen går nå selv igang med sin healende prosess. En behandling vare i overkant av en hel klokketime.

Reiki-112802441.jpg
Lending a Helping Hand

RELIGION
Reiki er ingen religion, men en metode som formidler universell energi.

Reiki virker uansett hva en tror eller ikke tror på. 

DE 5 REIKIPRINSIPPENE

Akkurat i dag -

 

•  vil jeg være fri for sinne •  vil jeg være fri for bekymringer •  vil jeg leve i takknemlighet

•  vil jeg være ærlig •  vil jeg elske og respektere alt levende

bottom of page